mandag 1. juni 2015

Akustikkplater

Finn glava akustikkplater. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Platene fås med forskjellige perforeringer og gjør det mulig å skape estetiske løsninger med god akustikk og et godt inneklima. Spør alltid etter datablad når du skal vurdere effekten av lyddempende. Akustikkplatene kan også benyttes til oppbygning av akustikkvegg.


Akustikkplater

Lyddempende bilder er mye mer enn bare dekorativ kunst til veggen. Våre akustikkplater med foto fungerer som støydempende bilder som reduserer støy og bråk i rommet i vesentlig grad. Våre lyddempende bilder har en lydapsorbasjon på (klasse A). Kan man få akustikkplater i rammer? Ja, se vår side om akustikklerret og lerret.


Leveres akustikkplater med beslag for montering? Ja, de leveres med et såkalt skjult beslag. Himlinger for god akustikk Himlingen har en viktig akustisk funksjon i bygg, spesielt i store oppholdsrom, klasserom, auditorier og idrettshaller.


Akustikkplater

Vi tilbyr lydabsorberende himlingsplater og veggabsorbenter, nedhengte profilsystemer som er enkle å installere og komplette akustiske himlings- og veggløsninger. Byggisolasjon, Passiv Brannsikring, VVS, Flate tak, Fasadeisolasjon. Skap vakre og behagelige rom med vårt brede utvalg av akustiske himlingsplater og veggabsorbenter, som sikrer et optimalt innemiljø. Tekstil 400x800x50mm. DecoDemp Frameless med trykk, 1x 1cm.


Whiteboard Acoustic er en skrivetavle og lydabsorbent. Tross sitt nette uttrykk rommer tavlen mm. Vi ønsker å ta steget lenger enn tradisjonelle bilder på lydplater og tilbyr nå også heldekkende vegger og storformat plater med valgfritt trykk. Danoline akustikkplater. Dette kan føre til slitne ansatte, vanskelig arbeidsforhold og at det rett og slett er vanskelig å kommunisere direkte.


Akustikkplater

Troldtekt treullsementplater til himling og vegg. Egnser seg godt til støyskjermer. ROCKWOOL Lydplate er laget av ubrennbar fukt-og vannavvisende ROCKWOOL steinull. Vi printer direkte på akustikkplatene i høyeste kvalitet.


Edge Wall akustikkplate. Stilig veggabsorbent med mm resirkulert polyester for maksimal støyreduksjon. Det er ikke noe snikksnakk når vi sier at akustikkplater forbedrer akustikken. Større eller flere plater demper da best. Så la oss fjerne støyen for dere.


Akustikkplater

Er det vanskelig å høre hva dere tenker? I vår støydempende bilder sitter en plate som er sterkt lydabsorberende. Støydemping er viktig både for kontor og privat, hvor det kan være vanskelig å fokusere eller slappe av uten akustikk demping.


Mange kontor og private hjem trenger lyddemping, og da er våre lyddempende bilder et flott og billig alternativ til akustikk himling, og mye lettere å montere enn vanlige akustikkplater. Rockwool akustikkplater har gått ut av produksjon og blitt erstattet av Rockfon Industrial.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg