fredag 19. juni 2015

Ornamentglass

Get Sandblast On Glass. Ornamentglass hindrer innsyn på en dekorativ måte. Flere av glassene kan også herdes og lamineres, avhengig av type mønster.


Dette gjør dem mer eller mindre diffuse avhengig av mønsteret. Ypperlig til dekor og til å stoppe innsyn der det måtte ønskes.

Det finnes mange typer på markedet. Vi har prøver på de mest populære, samt noe lager av gamle typer som ikke produseres lenger. Noen ornamentstyper kan herdes og brukes som et sikkerhetsglass. Med våre H-dekorglass kan du både skjule og vise.


H-Dekorglass gir i de fleste tilfelle en duset overflate. Du hentyder mer enn viser hva som er på den andre siden. Det mønsteret man ønsker er innpreget i valsen.


Den ene eller begge valsene kan ha mønster avhengig om glasset skal ha mønster på begge eller bare den ene siden.

Ved denne prosessen slipper glasset inn lys, men forhindrer gjennomsyn. Du kan også bruke et ornamentglass , der har du et hav av valgmuligheter. Deriblant frostet glass. Fremstilles av san soda og kalkstein med små tilsetninger av dolomitt og feltspat.


Floatglasset er transparent, har en gjevn tykkelse og blanke ildpolerte. Ew Glass og Plast lagerfører store mengder med plateglass, laminert sikkerhetsglass, farget glass og ornamentglass , i forskjellige tykkelser og størrelser. Platene selges hele eller ferdig tilpasset etter mål. Satina leveres med bakvegger i klart glass.


Kabinettene leveres med transparent tak som holder varme og fukt inne i kabinettet. Dette er energisparende og beskytter baderommet for fukt. Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering.


Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil. Vår ambisjon er å være Norges beste glassleverandør. Vi har delt våre ornamentglass inn i to familier, DECORGLASS med klassiske mønstre og MASTERGLASS med strammere, moderne mønstre. I tillegg finnes det en serie ornamentglass som tilfører estetiske verdier gjennom sitt mønster. De har et stort lysinnfall, men hindrer innsyn.


Til terrasser, verandaer og vinterhager.

Schüco profiler produsert i Tyskland. Mer enn ulike åpningskombinasjoner. Leveres komplett og klar for montering. Våre dører, vinduer, trapper og porter lages ut fra dine ønsker.


Det er mange valgmuligheter når det gjelder glass for deg som ønsker nye vindu. Vi kan levere det meste, om du ønsker 2-lags glass, 3-lags glass, sikkerhetsglass, lydglass, farget glass, ornamentglass osv. Klikk på bildet for å lese mer om ulike glassvalg. Vikeså Glassindustri AS leverer i dag glass til kunder over hele Norge. Vår samarbeidspartner og leverandør av glass til vår.


Vi leverer ukentlig i hele Sør Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg