onsdag 10. juni 2015

Vakre kjøkken

Vakre kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Klikk her for å bestille! For mange er kjøkkenet hjerte i hjemmet og vi hygger oss med matlaging og lange middager med familie og venner. Dette kjøkkenet er et prakteksempel på et trivelig og klassisk kjøkken.


Vakre kjøkken

Detaljene er vel planlagt og gjennomtenkt i rommet som også fungerer som spisestue i den ærverdige Frogner leiligheten. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Dette er vakre tidløse fliser som aldri går av moten. Før i tiden her i Norge ble marokkanske fliser brukt mye i gamle bygninger, spesielt i de større byene, derfor er de ofte kalt historiske fliser. Sementfliser var vanlig å bruke i trappeoppgang, entre og hall, da de er slitesterke og vakre med tidløse mønster og farger.


Hvis du velger kjøkken i model Oslo som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet. Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet.


Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt. Det er også fint å fornye med planter. Tenk deg bare hvor annerledes dette kjøkkenet hadde vært uten.


Lag gjerne et koselig hjørne på kjøkkenet med litt delikatesser, urter, oljeflasker etc. Vi har fått nytt kjøkken ! Ny stor konkurranse – Vinn fire vakre krys. Kjempegod og super enkel konfekt til jul. Verdens beste hvitløksbrød med ostebomber. VAKRE FLISER I vårt sortiment finner du et stort utvalg av ekte håndlagde fliser av sement i ypperste kvalitet, også kalt historiske fliser eller marokkanske fliser.


Flisene kommer i mange forskjellige vakre mønster og farger. Våre vakre fliser produseres i Marokko og Vietnam for vakrefliser. Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold. Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.


Og siden kjøkkenet har steinovn, kan jeg også lage den beste italienske pizzaen selv… Loungestemningen i rommet forsterkes av dekadente detaljer, som det vakre gullspeilet, kjøpt på auksjon på lauritz. Det gjør rommet levende og organisk – eksotisk og tøft! Et vakrere kjøkken - slik oppsto BORA downdraft. Drivkraften var en ammbisjon om å gjøre livet på kjøkkenet bedre og skape et vakrere kjøkken.


Vakre kjøkken

Da er det på høy tid å innse at vi koser oss flere timer inne og at tiden i sommervarmen for i år er bak oss. Hos DESIGNA tilbyr vi kjøkken i dansk design skapt for hverdagen. Se våre vakre modeller til gode priser her.


Et Hamran- kjøkken er bygget for å vare lenge, både bruksmessig og estetisk. Vi velger løsninger og materialer som tåler hard bruk gjennom mange år, og bygger kjøkken som holder seg vakre , tross skiftende trender. I våre varehus finner du vakre juletekstiler til alle hjemmets bord! Med juleduker skaper du enkelt en koselig og varm julestemning hjemme i julen.


Pynt middagsbordet med juletekstiler i vakre julemotiver og øk samtidig julestemningen. Er stilen din klassisk, retro eller stilren og moderne? Hele hjemmet ser du i utgaven som er i salg nå!


Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg