torsdag 11. juni 2015

Barneseng dansk design

Hvilken seng passer ditt barn? Finn riktig stil og farge blant våre barnesenger. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Få varene levert hjem. Smarte Senger til Barn i alle aldre. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Velg blant vårt store utvalg av barnesenger. Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler.


Kjøp nå vi leverer på døren!

Sengehest, og gavel kan velges med forskjellig design , eller helt spesielle og unike prints, som gir soveromet et individuelt preg. Hos oss får du barnesenger i alle størrelser og utførelser – vugge eller sprinkelseng til minstemann, eller bilseng, høyseng eller etasjeseng til de som er litt større. I menyen over finner du underkategorier hvor du kan velge å se sengene etter størrelse eller type. Uttrekkbar barneseng som kan vokse i takt med barnet.


Våre trygge og komfortable barnesenger passer til barn fra år og finnes i en lang rekke stiler og farger. Med et lekent design i sterke materialer med holdbare overflater og myke avrundede hjørner er dette utmerkede senger for barnet ditt. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Dansk design - Baby og børne møbler. Julehuset Skeidar Se mer.


Vi har et omfattende utvalg av kvalitetsmøbler, tekstiler og tilbehør, slik at du kan skape en drøm av et barnerom. Når barnet har blitt for stor til sengen kan du lage den om til en sofa. Våre barneromsmøbler bygger på innovativ skandinavisk design og er laget med slitesterke materialer for lang levetid. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Vi elsker dansk design og kvalitet her til lands, og Skovby spisebord er populære valg når spiseplassen skal innredes. Ikke så rart, med tanke på det førsteklasses håndverket som legges ned i produksjonen av Skovbys møbler.

Har også madrass som passer sengen. Denne koster 100kr Ny eller brukt Brukt. Pent brukt sprinkelseng i dansk design fra Leander. Møblerne lever op til de gældende europæiske standarder. Det bør heller ikke være noen hull som kan føre til at barnet kan bli fanget i og dermed skader seg.


Dersom du ønsker å være helt sikker på at senga passer for barnet er den beste anbefalingen å kjøpe en korrekt utformet barneseng til barnet. Feriehus med eget boblebad og god plass til seks personer. To hyggelige terrasser og adgang til Nord-Europas største badeland og alle andre kjente Lalandia.


Kilisengen er gjenprodusert i dansk design fra tallet. En seng å vokse i, da man trekker ut sengen da barnet vokser. Fantastisk design og kvalitet.


En riktig drømmeseng for både mor og barn :) Den populære, danske barnesengen Junosengen fra 40-tallet er på ny i produksjon og heter nå Kili-seng. Hoppekids, Bopita og mange fler. De hadde testet hengende vugger tidligere og kunne utføre testene forskriftsmessig.


Sengen ble godkjent og masseproduksjon ble satt i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg