tirsdag 23. juni 2015

Skinnarbeid

Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vegetabilsk garvet skinn, er en av våre flotteste materialer. Skinnarbeid er et trivelig arbeid.


Kalveskinns huder bestilles gjerne naturelle, for så å bli farget for hånd. Før farging er de gyllengule i fargen. Her finner du en oversikt over Kurs i arbeid med skinn i hele landet.

Finn et kurs nær deg. Etiketter til å feste på luer Av Margrethe Miljeteig. DIY, Skinn og lær, Vår 3. Hos oss får du kjøpt skinn, pelser og lær. Vi selger også saueskinn og kuskinntepper, og lager for øvrig belter o. Jeg har alltid hatt lyst til å arbeide med skinn, men har aldri tatt meg tid til det.


Lager stoler, vesker, bilder og annet skinnarbeid. Under påvirkning av professor Elsa Agélii og hennes feministiske og nyskapende dagboksbroderier, utviklet Marakatt-Labba en egen billedlig stil. Med utgangspunkt i tradisjonelle teknikker som broderi, trykk og applikasjon, fornyet og videreutviklet de en lite påaktet del av tidas kunstneriske.

Lagt inn av Unknown kl. Send dette via e-post Blogg dette! I Ung Husflid får barna lære grunnleggende håndverksteknikker, som strikking, veving, broderi eller trearbeid. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere få. Jørn Jensen Lærhandel AS har mer enn års erfaring med skinn og lær som råvare.


Vi fører også knivmakerutstyr,Jörnkängan jaktstøvler,Cress skinnklær. Innlegg om skinnarbeid skrevet av Fortidsfamilien. Hei Jeg har fått interesse for skinn-arbeid. SKAL, men er greit å øve. Valgfagene og kursukene er sentrale tilleggsfag som supplerer og forsterker fagtilbudet på linjene.


En dag i uka er det valgfag. Du velger ett valgfag på høsten, og ett på våren. Dette er en veske som tar litt tid å arbeide me men den er enkel og grei å lage, og er et fint prosjekt selv om du ikke har drevet med skinnarbeid før. Du må kunne hekle luftmasker, fastmasker og kjedemasker.


Buy the pattern for this purse here. RAMNES: Salmaker går under definisjonen verneverdig håndtverksfag. Bare et titall fagbrev finnes i Norge i dag – ett av dem henger på verkstedveggen hos Silje.


Nettbutikk for salg av møbelstoff og gardinstoff. Søm av puter, løse trekk, puffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg