mandag 22. juni 2015

Inspirasjon farge soverom

Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Pauls Blue, som har grå-grønne undertoner.

Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til.


Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Få inn eller skift gardiner på soverommet !

Det tilfører massevis av materialitet og rommet blir enda bedre å være i! Du kan også bruke gardiner som romdeler! Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over. Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen.


Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter. Fine farger , nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Har du lyst til å skape et koselig soverommet ? Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning. Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet ! Da vi skulle velge farge til soverommet , leste vi om fargepsykologi på soverommet her. Når du designer, kommer det ofte spørsmålet hvilke farge på soverommet. Vi foreslår i hvilke farger å dekorere soverommet.


Alle intense og aggressive farger som stimulerer oss bør vi ikke bruke. Vil du ha inspirasjon til soverom Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer - det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger , trender og strukturer. Forhåpentligvis finner du inspirasjon og informasjon for å hjelpe deg med å velge din perfekte soveromfargepalett.


Synes du det er vanskelig å finne møblene som passer hos deg?

Hvilken stil vil du ha på soverommet ? Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem. Tenk deg derfor nøye om før du velger dine ny farge på soverommet , med mindre du sover godt uansett. Sjekkliste for å komme i gang: Legg en plan for hvilke farger og elementer som skal inn på soverommet før du shopper. Blått og grønt er beroliggende.


Søk etter gardiner og stoffer på nettet, så slipper du å bruke mye tid i butikkene. Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Oppussing av soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg