mandag 1. juni 2015

Jonathan adler pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Våre pledd pynter opp både soverommet og sofakroken og kommer i flere forskjellige farger og mønstre,. Jonathan og hans team designer og håndlager hver eneste prototype i hans studio i Soho, og deretter blir de produsert for hånd i Peru. Jonathan Adler er en anerkjent og ikonisk amerikansk designer og keramiker. Fem år senere utvidet han sitt produktspekter til å inkludere hjemmeinnredning ved å åpne sin første boutique på Manhattan. Kolleksjonen består av skulpturer, vaser, brett og esker, i tillegg til krus, stearinlys, puter og et pledd.


HM kan fortelle at kolleksjonen oser av glamour og består av sterke farger og livlige mønstre.

Eksklusive interiørprodukter, bl. Se våre interiørprodukter til salgs. Stikkordene morderne amerikansk glamour beskriver produktene godt, perfekt til den som ikke er redd for å skille seg ut!


Hans mål er å bringe stil, håndverk og glede til livet ditt. Keramikk er hovedproduktet, men det finnes nå også møbler, tekstiler og mye mer til å fylle ditt hjem. Han har et stort engasjement for upåklagelig håndverk, og luksus gjenspeiles i alt han gjør. Trygg levering på døren med Bring.


Se hele utvalget og kjøp enkelt i nettbutikken. Jonathan er en kjent designer og har fantasiske møbler, tekstiler, tepper og lamper i sin kolleksjon. Decorate your home with luxurious pottery, pillows, lighting and mid-century.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Vi elsker Jonathans stilfilosofi: han prøver alltid å skape luksuriøst og praktisk interiør med seriøs design som samtidig er uhøytidelig. Sikre deg godbiter fra kjente merkevarer! Klar for å handle inn julegaver, eller noe fint til hytte og hjem?


HM annonserer et nytt designsamarbeid – men nå i en helt ny kategori. Vi har alltid gratis frakt ved kjøp over 500kr. Med disse hygglige sebraene på bordet er det umulig å ikke bli i godt humør!

Overraske noen med en den perfekte gaven, sebra settet leveres i en fin gave eske. Animalia salt- og pepper set må vaskes for hånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg