fredag 26. juni 2015

Innredning soverom skråtak

Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Jo da, du kan gjøre innredningstabber dersom du har et soverom med skråtak. En vanlig tabbe er å innrede på en slik måte at det blir umulig å re opp sengen, noe som for eksempel kan være vanskelig dersom du plasserer en dobbeltseng med langsiden inn mot skråtaket, sier Ruud.


Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig.


Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger.

Nedenfor viser vi fram noen smarte løsninger vi har laget. Bli inspirert og presenter gjerne din utfordring for oss så vi kan lage enda flere! En MDF-plate over kommodene gjorde plassen om til det perfekte hjemmekontor. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove.


Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Badebenk omrammet av eik. Innredning Bad og Soverom. Garderobe til skråtak.


Vi har ikke verdens største soverom , så på hver side av garderobeskapene, blir det plass til å gå frem og tilbake til sin side av sengen. På denne måten får vi et garderobeområde bak sengen, med skap på hver side. Jeg har skisset opp skapforslag til den andre langveggen som har skråtak , litt lenger ned i innlegget. Før og etter: Fra rotete soverom til ryddig multirom Før og etter: Slik utnytter du plassen under skråtaket Dominerende skråtak kan gjøre det vanskelig å innrede gode rom. Vi forandret de trange rommene til en luftig etasje med gjeste­rom og masse oppbevaringsplass.


Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.

Skyvedørene kan skreddersys til vaskerom, barnerom, soverom – og hvor du ellers har bruk for det – så du får et harmonisk uttrykk i hele huset. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning , walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen. Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger skap på mål.


Eller du kan gå i gang selv å bygge skapet fra bunn av med alle de utfordringene det byr på med tanke på skrog, dører, hengsler, kurvsystem osv, og samtidig få en god finish. Acme Interiør leverer gaderobeskap og skyvedørsgarderober. Våre garderober og hjørneløsninger med skyvedører har mange fordeler. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og integrert garderoben i veggen. De nydelige takbjelkene og den lune innredningen tilfører en varm kontrast til hvite flater! Det kan være en kunst og utnytte plassen fullt ut under skråtak. Her er noen gode tips fra BoligPluss.


Alt lages på mål, noe som gjør vår innredning unik med hensyn til plassutnyttelse. Du får full utnyttelse av plassen du har. Vi skreddersyr din skapløsning etter en befaring.


Svært lave møbler, f. Oppholdsrom, soverom og kjøkken skal ha vinduer som gir rommet tilfredsstillende dagslys. I de viktigste oppholdsarealene bør man derfor alltid ha vertikale vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg