torsdag 18. juni 2015

Jotun jotaproff

JOTAPROFF Akryl gir et vakkert utseende. Du jobber hver dag med kjemiske produkter og JOTUN Prima air er den første i sitt slag som gir deg mulighet til å ta et bevisst valg for å ta vare på helsen og et godt arbeidsmiljø. Inneholder soppdrepende midler, og gir et flott utseende med lange vedlikeholdsintervaller.


Gir en flott overflatefinish. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to.

Se beste pris på Jotun Jotaproff Våtrom (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Våtromsmaling, Innendørs, 9L,. Den har meget god dekk og gir et skjoldfritt resultat. Benyttes som mellom- og toppstrøk i tak.


Den er testet og sertifisert i henhold til de ekstreme kravene som stilles til et våtrom. Systemet beskytter konstruksjonen mot fukt, samtidig som det er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde. Malingen gir deg et godt og behagelig arbeidsmiljø, i tillegg til et.

Jotun har bred kunnskap om maling og farger. Og som de sier: Den kunnskapen deler vi gladelig med våre kunder. Du skal være trygg på våre produkter, og er det noe du lurer på, skal du være sikker på at hos Jotun får du svar. Selges ikke fra nettlager. Jotaproff Prima air er en luktsvak ren akrylmaling som gir deg et godt og behagelig arbeidsmiljø, i tillegg til et suverent sluttresultat på veggen.


Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Underlaget må være fast,rent og tørt før påføring og kan rengjøres med Jotun Spesialvask før maling. La grunningen tørke minimum timer. Jotaproff akryl er en vanntynnet og slitesterk maling som hefter godt.


Malingen spruter lite og gir et sluttresultat med pen finish. Fås i glansgradene og 25. Pour surfaces neuves ou en rénovation. Convient aussi bien pour des habitations privées que pour des collectivités, les commerces, les écoles, les homes et partout dans le secteur Horeca.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Veggmaling med meget god dekkevne. Produktet er løsemiddelfritt, spruter lite og gir et sluttresultat med pen finish og fin greng. Denne prosjektmalingen kan brukes både på vegg og i tak.


Produktet kan også sprøytes slik at man får en effektiv jobbhverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg