tirsdag 9. juni 2015

Dekkside kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Gesimslist, lyslist og dekkside til kjøkken. Sett prikken over i-en på kjøkkenet ditt med dekksider og dekorlister. Før du begynner Ta en titt på denne brosjyren for å se hvilke trinn du må gjennomføre for å sette sammen det nye kjøkkenet og organisere de verktøyene du trenger.


Dekkside kjøkken

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Dekksider brukes på enden av en rad med kjøkkenskap. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Enten du kun skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken ! Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken.


Dekkside kjøkken

Les om vilkårene i garantiheftet. Fest en dekkside til siden på skapet ytterst på rekka. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken.


Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Du velger en dato for montering i Elkjøp-butikken, men vi anbefaler et par dagers mellomrom mellom levering og montering, slik at du har nok tid til å demontere ditt gamle kjøkken. Husk også på å beskytte gulvet, og sørg for at de nye kjøkkenelementene er plassert i nærheten av kjøkkenet , men ikke akkurat der kjøkkenet skal monteres.


Hva koster et kjøkken ? Kjøkkenet skreddersys etter dine mål, ønsker og valgte materialer. Prisen varierer avhengig av disse parameterne. For å få et veldig grovt anslag, kan du prøve ulike valg i vår kjøkkensimulator.


Nøyaktig pris får du alltid via en forhandler. Hvor lang er leveringstiden? Vi lager produktene dine etter din ordre. Er du på utkikk etter fronter til kjøkkenet ditt har vi en mengde ulike design og løsninger, slik at du kan finne noe som passer deg og din stil. Forside Kjøkken og hvitevarer IKEA kjøkken Meto dekkside mellom høyskap og benk?


Dekkside kjøkken

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Men en del av løsningene krever dekkside også der en ikke ser siden men må ha det for å få samme avslutning på f. En må derfor ta hensyn til denne I målene på kjøkkenet. Med en slik montering kan det hende at en ikke trenger hele dekksiden og kan bruke en på to steder. Nå er det ikke mye som gjenstår før kjøkkenet er ferdig montert. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.


Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte.


Dekkside kjøkken

Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg