tirsdag 23. juni 2015

Solskjerming oslo

Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring og tilbud på solskjerming. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Få Gratis Befaring Nå! All vår solskjerming kan automatiseres og motoriseres.


Se Norges Største Utvalg Her. Trenger du solskjerming?

Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Effektiv solskjerming med utsyn! Når kvalitet og sluttpris teller. Du kan velge om vi skal montere din nye solskjerming for deg eller om du vil montere selv. Hvis du ønsker å montere selv, så kan gardinene hentes på vårt hovedkontor på Lambertseter i Oslo.


Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus. Vi er et norsk firma med fokus på kvalitet og kundeservice. Den doble duken gir ekstra isolasjon om vinteren og god solskjerming når solen står på om sommeren.

Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi er Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming , og hjelper deg uansett skjermeproblem.


Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser.


Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Consol AS fra Økern, Oslo. Consol AS er totalleverandør av innvendig og utvendig solskjerming som persienner, plissé, screen, zip-gardiner. Tekstiler og -utstyrsvarer - En gros.


Vi har Norges største utvalg. Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt.


Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Bestill gratis befaring!

All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg