onsdag 24. juni 2015

Tapet kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og struktur. Let og se hvilke av våre utvalgte tapet til kjøkkenet som passer deg best! Fargerikt, minimalistisk, rustikt, vintage - det finnes noe for alle stiler og smaksprofiler.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

Kjøkkenet er vårt naturlige samlingssted. Sørg derfor at dette rommet blir trivelig og får DEG til å føle deg hjemme. Hva med tapet til kjøkken ? Med tapet på kjøkkenet , vil du kunne uttrykke deg på en bedre måte – ”Make a Statement”, pleier man å si. Du kan for eksempel velge en elegant tapet over kjøkkenbenken, slik at du skaper en tidløs og god stemning.


Det er ikke vanskelig å skape et herskapelig uttrykk. Velger du en tapet med Art Deco-stil, så kommer du langt. Har du funnet farge til kjøkkenet ? Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger.


Her på siden får du også veiledning og how to-guides når farger og funksjoner på kjøkkenet skal oppgraderes. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger. Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant.


Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin.

For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet.


Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse. Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bland rosa, limegrønn og turkis på kjøkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller inviter grønne planter og blad inn i stuen i form av tapet fra designstudioet Lemon.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Selvklebende tapet monteres enkelt på minutter og kan fjernes på sekunder uten å etterlate merker på veggen. Ceramics våtromstapets unike egenskaper er den kan limes direkte over gamle fliser uten at fugene vil vises gjennom. DIsse tapetene passer perfekt til kjøkken , bad og.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk.


Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg