tirsdag 2. juni 2015

Moderne kjøkken inspirasjon

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker.


Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet.

Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne , klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Moderne og lunt – BODARP. Inspirasjon til kjøkkenet.


Trenger du inspirasjon til innredning av det nye kjøkkenet ditt? Vi har samlet et designunivers hvor du kan finne inspirasjon. Kjøkkeninspirasjon - kjøkkendesign - kjøkkentips - kjøkkenrenovering.

Tips og inspirasjon til innredning, innovasjoner og nyvinninger innen moderne kjøkken og. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser? Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken. RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt( Foto: Nordsjö Ohre Gold).


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Kjøkken handler om funksjon, inspirasjon og trivsel. Ingen overskap, men flere høyskap med integrerte hvitevarer.


Vi ser en større variasjon av hva et kjøkken kan være. Du velger ikke lenger mellom moderne eller tradisjonell nordisk stil – det finnes en rekke varianter mellom disse. Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt. Vinner av kvalitetsutmerkelsen Best i test. Det er glatte, malte skapdører som finnes i farger og treutførelser.


I et moderne , hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn din kjøkkenstil på IKEA. Velg farge, stil og innredning som passer deg. Våre moderne kjøkkendesign henter inspirasjon fra mange land.


Vi bruker en raffinert kombinasjon av avanserte materialer, tydelig design og en uanstrengt tydelighet. Det kombineres gjennom en konsistent bruk av geometriske former og en tro på tidløse øyeblikk samt en overordnet fokus på å skape utrolige og moderne kjøkkenområder.

De glatte skapdørene til Focus gir det moderne kjøkken en allsidighet der du kan trekke stilen i mange ulike retninger. Er du forelsket i et røft utseende, er det åpenbart å innrede ditt moderne kjøkken med inspirasjon fra New Yorker-stilen. Metalliske flater, tre, lakkerte flater og tynne rammer preger SieMatics Pure-serie. Kjøkkeneksempelet her bekrefter at kjøkkenøya har fått en viktig plass i det moderne kjøkkenet – som gjerne er plassert i et åpent rom med flere funksjoner. Uansett om du tenker fornye eller forandre kjøkkenet helt med ny kjøkkeninnredning finner du inspirasjon og tips her.


Her er noen av våre kjøkkenmodeller. Dersom du har noen spørsmål svarer våre lokale forhandlere gjerne på dem. Det er viktig at vi allerede fra starten fanger opp følelsen du ønsker å ha på ditt kjøkken. Når du kjøper et moderne kjøkken hos Rotpunkt, kjøper du et kjøkken hvor der er fokus på kvalitet, design og funksjonalitet.


Epoq- kjøkkenet Edge med svarte fronter. Våre kjøkkener er fylt med smarte detaljer og gode materialer. Det er noe av kjennetegnene ved våre produkter.


Gi kjøkkenet særpreg og kontrast med rå gulv og en kjøkkenøy i sentrum, der man samles rundt matlaging og lekser. Skap en optimal og komfortabel arbeidsplass ved å kombinere høyskap og skuffer rundt kjøkkenøya. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli.


Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg