onsdag 17. juni 2015

Persienner stavanger

Vi skreddersyr persienner etter eksakte mål, og leverer persienner av høy kvalitet. Vi har konkurransedyktige priser og landsdekkende levering. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Kjøp online og spar penger.


Ett skjema - flere tilbud fra lev.

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet.


Vi leverer selvsagt persienner nøyaktig tilpasset dine vinduer. I vårt sortiment finnes persienner aluminium, perforert aluminium og tre, alle i flere farger. Vi har også flotte løsninger for store vinduer, skråvindu og andre vindusflater med de rette egenskapene og materialet du ser etter.


Vå utvendige persiennemodell produseres lokalt hos oss, noe som gjør at vi har kunnet spesialtilpasse den til de tøffe klimatiske forholdende den skal stå i. De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.

Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Du kan lett tilpasse den løsningen som passer best i ditt hjem. Den innovative formen på lamellene gir full kontroll for minimalt innslipp av lys. Produktet kan enkelt reguleres, og har mange muligheter for. Kom innom og opplev distriktets største utvalg i gardiner og innvendig solskjerming.


Mange forskjellige prisklasser. Vi er eksperter på søm. Aasen Solskjerming er ekspertene på solskjerming. I mer enn år har vi kun satset på dette området. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET!


Eller skjerming for innsyn gjennom vinduer uten at det stjeler oppmerksomheten fra helhetsinntrykket i rommet? Da vil vi anbefale å velge innvendige persienner. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.


Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger.


Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev.

Søk etter persienner stavanger på den nye KensaQ. En persienne i tre, eller i aluminium kan bygges opp etter eget ønske med ulike kombinasjoner. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger. Vår målsetning er å produsere og levere kvalitet varer til riktig tid og som møter kundenes forventninger. Dermed økes lamellenes overlapping når persiennen er lukket.


Du kan også få persienner til skrå-vindu og som egen PC persienne og noen med avrundet overlist. Dette gir den beste solavskjerming. President er den mest robuste persiennen. Utvendig persienner – PRESIDENT 80.


T Aasen solskjerming har alle typer innvendig solskjerming. Kontakt oss for tilbud og gratis befaring idag. Sandnes Markise levere det meste innen innvendig og utvendig solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg