onsdag 10. juni 2015

Kjøkken retro

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Finn laveste nettpris her.

Retro er rutete gulv, skråstilte overskap, skyvedører med lange teak-håndtak eller rette skapdører med synlige hengsler og metallhåndtak med låsehake. Retro kjøkken i tradisjonelt nordisk design. Hos Schmidt har du muligheten til å få en retro -kjøkkenløsning som er skreddersydd fra topp til bunn til nettopp ditt hjem. Kjøkken , ba garderobe og interiør.


I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer.


Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem.

RETRO er et fenomen som treffer en markant tendens i tidsånden akkurat nå, og den er derfor svært relevant for forbrukernes behov. Det er ærlig, enkelt og taler til mottakeren, forklarer arkitekt MAA Rolf Birk, som er ansvarlig for konsept og design i hos Svane kjøkkenet. Når du bestiller et kjøkken , eller en hvilken som helst annen løsning hos Schmidt, så blir den produsert kun for deg og ditt hjem.


Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


Landlig kjøkken i retro stil Jeg bor på landet i en Västerbottensgård sammen med mann og tre barn. Den gamle gården vår har blitt et spennende prosjekt for renovering og redesign. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Nytt kjøkken i gammeldags stil Her går praten livlig når familie og venner samles rundt det rustikke spisebordet. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


RETRO henvender seg til de som ønsker gjennomført ærlighet i tradisjonell nordisk design.

Her vist i hvit utgave med det tilhørende RETRO -håndtaket. Et stort utvalg av kjøkken , baderom og skyvedører. Har du allerede planer om å fornye ditt kjøkken eller baderom ? Oioi, her var det mange fine detaljer - og fiiine kjøkken ! De små glasskuffene er jo bare superfine. Skulle så gjerne hatt sånne. Vi fikk nytt kjøkken i fjor, ble jo ikea siden budsjettet ikke er uten grenser!


Men vi er veldig fornøyde da! Energimerkingen har også noe å si. Sett farge på kjøkkenet med et retro -kjøleskap.


Med et retro -kjøleskap kan du virkelig gi etter for kreativitet og fargeglede, og få et stilig kjøkken. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg